Ny spänningsserie av Hanna Lindberg

Ny spänningsserie av Hanna Lindberg

posted in: News | 0

Sveket är den första delen i min nya spänningsserie om kriminalreportern Katja Norman. Boken kommer ut på Norstedts förlag i november 2024. Redan nu kan du förboka ett ex av Sveket på Adlibris här.

Sveket kommer också ut som ljudbok, inläst av Mirja Turestedt.
Spara gärna boken i bokhyllan:

Storytel: Sveket – Ljudbok & E-bok – Hanna Lindberg – ISBN 9789113105727 & 9789113105734 – Storytel

Nextory: Sveket | Ljudbok Och E-bok | Hanna Lindberg | Nextory

BookBeat: Sveket – Hanna Lindberg – Ljudbok – E-bok – BookBeat

 

Sveket handling:

När kriminalreportern Katja Norman återvänder efter en sjukskrivning har kvällstidningen hon jobbar på förvandlats till en klicksajt. Katja försöker hitta sin plats i det nya men brottas med rädslan att inte räcka till som ensamstående mamma och i relationen till sin åldrande pappa hemma i Kalix.

En kall vinterkväll hittas popstjärnan Danni Kahn brutalt mördad i sitt hem. På väggen har någon lämnat ett kryptiskt meddelande i blod, siffrorna 6-1-0.

På ytan hade Danni allt – en lysande musikkarriär, en vacker influencerflickvän och ett lukrativt kontrakt med ett känt beautymärke. Ingen kunde ana hans mörka hemlighet.

Katja börjar gräva i Dannis död, och leds in i ett skrämmande förflutet. Spåren leder från Stockholms affärsvärld till ett ödetorp djupt inne i skogen. När Katja begår ett ödesdigert misstag får mördaren en chans att gå fri. Med livet som insats försöker hon ställa allt till rätta – innan det är för sent.

Sveket är en nervkittlande bladvändare om livsfarlig jakt på framgång och baksidan av våra perfekta Instagramflöden.

Leave a Reply