Audiobook release in Finland

Audiobook release in Finland

posted in: News | 0

Hello Finland – STHLM Confidential is coming for you! And I am absolutely thrilled about the release. Not only do I have my roots in Finland, Lappeenranta more exactly, I also love the country. The vibe, the food, the sound of the language.

On June 13 my first book in the Solveig Berg series is released at Storytel Finland and you find it here:

https://www.storytel.fi/books/544729-STHLM-Confidential

Heippa, Hanna 🙂

 

Plot:

Valokuvaaja ja miestenlehtiguru Lennie Lee yrittää pelastaa lehtensä, jonka levikki on romahtanut. Hän tuntuu pudonneen ajan rattailta mutta saa tehtäväkseen järjestää vuosisadan juhlat hämärälle liikemiehelle. Palkkiorahat ratkaisisivat hänen kaikki ongelmansa – jos hän vain selviää hengissä. Solveig Berg on nuori toimittaja, joka on päätynyt harha-askeleen jälkeen paitsioon. Hänen maineensa alalla on mennyttä. Kukaan ei halua olla tekemisissä hänen kanssaan. Onttous ja yksinäisyys herättävät henkiin ikäviä muistoja, joten Solveig on valmis tekemään mitä tahansa päästäkseen takaisin. Kalju Saagim voisi elää mukavasti tekemällä toimituksia Tukholman uusiin huippuravintoloihin ja gastropubeihin. Kaikki voisi olla hyvin. Häntä kuitenkin kalvaa huoli. Kun tunnettu glamourmalli löytyy kuolleena, kolmikon tiet risteävät. STHLM Confidential sijoittuu keskelle media-alan muutosta. Se on romaani siitä, miten ihmiset jahtaavat hyväksyntää, ja siitä, miten pitkälle jotkut ovat valmiit menemään sen eteen. Siitä, kuinka ilkeä kommenttikin on parempi kuin ei yhtään kommenttia. Muovisuudesta ja keinotekoisuudesta. Täydellisestä provokaatiosta. Siitä, kuinka Facebook-tykkäysten lukumäärä voi olla elämän ja kuoleman kysymys. Hanna Lindbergin STHLM Confidential on herpaantumattoman jännittävä ja kiihkeävauhtinen trilleri.

 

Press release:

Suomalaistaustainen ruotsalaisdekkaristi Hanna Lindberg vierailee Korjaamon Dekkarilauantaissa 16.6.

Suomalaistaustainen, Tukholmassa asuva dekkarikirjailija Hanna Lindberg vierailee Helsingin Korjaamolla järjestettävässä Dekkarilauantai-tapahtumassa 16.6. Lindbergin esikoiskirja STHLM Confidential ilmestyy suomeksi Storytelin kustantamana äänikirjana keskiviikkona 13.6.

 

Hanna Lindberg on vuonna 1981 syntynyt toimittaja ja kirjailija. Aiemmin Aftonbladetilla ja Metron kolumnistina työskennellyt Lindberg työskentelee nyt digitoimittajana Bonnier Magazinesilla. Lindbergin dekkarit sijoittuvat murroksen keskellä painivaan mediamaailmaan sekä Tukholman huippuravintoloihin ja -yökerhoihin, joita hän seuraa työnsä puolesta.

Vuonna 2015 ruotsiksi ilmestyneen STHLM Confidentialin oikeudet on myyty 11 maahan. Se ja sen vuonna 2017 ilmestynyt itsenäinen jatko-osa STHLM Grotesque ovat saaneet ylistäviä arvioita eri puolilla maailmaa. Lindbergiä on verrattu niin Stieg Larssoniin kuin Jens Lapidukseen, ja häntä on tituleerattu pohjoismaisen jännitysgenren uudeksi tähdeksi.

Linbergin äiti on kotoisin Suomesta, Lappeenrannasta. ”Vietän joka kesä vähintään viikon Suomessa – tapaan sukulaisia ja nautin karjalanpiirakoista ja muista suomalaisista herkuista. Rakastan Suomea ja olen todella innoissani siitä, että kirjani julkaistaan maassa, jossa juureni ovat. Toivon, että suomalaiset kuuntelijat ottavat sarjan omakseen”, Lindberg kertoo.

Suomessa Lindbergin molemmat dekkarit kustantaa Storytel, ja ne julkaistaan nyt äänikirjoina. STHLM Confidential julkaistaan keskiviikkona 13.6. ja jatko-osa STHLM Grotesque lokakuussa. Äänikirjojen lukijana toimii näyttelijä-laulaja Susa Saukko.

Hanna Lindberg osallistuu Korjaamon Dekkarilauantaissa kahteen keskusteluun, joista toinen käsittelee sosiaalista mediaa ja toinen naisten roolia rikoskirjallisuudessa. Dekkarilauantain tarkempi ohjelma on nähtävissä .

Lindberg on toimittajien tavattavissa Korjaamolla lauantaina klo 11-12. Haastattelut pyydetään sopimaan etukäteen.

Leave a Reply